El Conseller de Cultura inaugura, aquest dissabte, l’Smartcentre de Santa Bàrbara

mascarell

Ferran Mascarell, Conseller de Cultura (Foto:directe.cat)

El centre integra en un mateix espai i diferents distribucions, serveis d’informació, assessorament, orientació i recolzament a tot tipus de públic.
El regidor de cultura afirma que és un centre pioner a Catalunya.

(J.Roig/T.G./AdSB).-Demà dissabte 7 de març, a les 17 hores, Ferran Mascarell, Conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, inaugurarà l’Smartcentre de Santa Bàrbara, un nou centre sorgit de la rehabilitació del Centre Cultural on cultura, tecnologia, informació, formació i serveis, s’han fusionat per oferir a la ciutadania, un espai obert on trobar atenció i activitats per a tothom.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Santa Bàrbara, Alfred Blanch, deia que el municipi ha estat pioner amb l’enfocament únic, innovador i integral que se li ha donat a aquest espai  on es presten serveis d’informació, assessorament, orientació i recolzament a tot tipus de públic.

Per això, i atenent a les demandes i necessitats de la ciutadania, els serveis tradicionals que s’oferien de biblioteca, infocentre i punt d’informació juvenil s’han fusionat per acomplir 3 objectius principals: unir a la comunitat en un lloc amigable, cultural i tecnològic, millorar els serveis per atraure a nous públics i promoure l’adquisició de coneixements i aprenentatge.

Blanch deia que el servei ha guanyat també en qualitat, en espais i en activitats; activitats molt diverses i dirigides a totes les franges d’edat que s’afegeixen a les existents i que, fins i tot han obligat a confeccionar una agenda diària.

Una agenda que contempla la realització mensual d’un ampli programa d’actes com els que organitzen des del club de lectura o el  taller de memòria. També cursos de formació, conta contes, activitats juvenils, jocs de taula, la nostra història planera, moments històrics peculiars, activitats TIC, activitats extraescolars, programes d’inserció laboral, a més d’activitats puntuals que s’aniran realitzant en diferents períodes de l’any.
L’ Smartcentre de Santa Bàrbara va començar a donar servei al setembre de l’any passat. Demà serà inaugurat pel  Conseller de Cultura que arribarà directament a les instal•lacions, on signarà al llibre d’Honor de l’Ajuntament, descobrirà la placa commemorativa i desprès dels parlament és servirà un petit refrigeri.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada