Santa Bàrbara acollirà enguany la 3era Gala Taurina de les Terres de l’Ebre

10553903_10152882612986392_767861615992644843_oEls premis taurins ebrencs enguany inclouen noves categories com la que valorarà la millor fotografia i las millor prova al carrer.
L’alcalde d’Alfara de Carles rebrà el premi a la millor defensa activa de la festa i l’ampostina Àngela Baz a la millor difusió exterior

(J.Roig/T.G.).-L’Agrupació de Penyes i Comissions Taurines de les Terres de l’Ebre ja té decidit on celebrarà enguany la que serà la Tercera Gala Taurina, un esdeveniment que cada any pren més embranzida amb l’objectiu de posar en valor la festa dels bous, tradicional a la majoria dels pobles de les nostres comarques.
Enguany i segons ha donat a conèixer el president de l’entitat, el planer Joaquim Marti, la Gala és farà a Santa Bàrbara el dia 29 de Novembre, desprès de celebrar la preceptiva Assemblea General que tindrà com a marc el Museu de la Vida a la Plana.

De fet, segons deia complagut Martí, enguany Santa Bàrbara acollirà dos Gales Taurines ja que, prèviament a la general del territori, es farà la Gala Taurina local que en aquest cas arribarà enguany ja a la seua 6èna edició i es celebrarà el 22 de Novembre en el marc de la Fira de l’Oli.
En quant a la 3era Gala Taurina de les Terres de l’Ebre, on es valora i guardona els millors bous,vaques i cartells de penyes de la temporada, el president de l’entitat organitzadora avançava que en aquesta edició hi ha algunes novetats ja que s’inclouen també els premis a la millor foto taurina i a la millor prova al carrer. També es lliuraran el premis a la millor col•laboració que encara no s’ha decidit a qui s’atorgarà, a la millor defensa activa dels bous, que enguany rebrà l’alcalde d’Alfara de Carles i a la millor difusió exterior de la festa que rebrà l’ampostina Àngela Baz, cap de premsa del torero David Mora.

La primera Gala Taurina de les Terres de l’Ebre es va dur a terme a Santa Carles de la Ràpita; l’ any passat Amposta va ser el municipi que la va acollir i enguany, com hem dit, el torn serà per a Santa Bàrbara.