El rebut de l ‘aigua pujarà el 2014 pel dèficit tarifari

jordi boronat 2013

Jordi Boronat,alcalde de Santa Bàrbara (Foto:J.Roig)

L ‘alcalde recorda però,que la resta d’impostos farà 4 anys que no s ‘apugen.

(J.Roig/T.G.).-L’ alcalde de Santa Bàrbara,Jordi Boronat ha explicat el perquè  del augment  del 10 per cent que patirà el rebut  de l’aigua el 2014 per als veïns del municipi  i que va ser aprovat,juntament amb la resta d’ordenances  fiscals municipals ,al darrer ple celebrat el passat dijous.

L ‘alcalde destacava que aquesta és l’ única taxa que patirà un augment ,necessari pel  “dèficit tarifari”, va dir i que s’ aplicarà als diferents trams de consum d’aigua potable.  Boronat també va dir que  s’ augmentarà la que s’aplica a la depuració d ‘aigües residuals,tot i que aquesta només afecta a les empreses ubicades al polígon industrial Barranc de Lledó. “Cal recordar a la gent però,que tret  d’aquestes,la resta de taxes municipals des de fa 4 anys es congelen”,defensava.

L ‘alcalde planer afegia que l ‘equip de govern que presideix és conscient de que,  en aquest moments de dificultats econòmiques per a la  majoria de famílies ,no es pot augmentar la pressió fiscal  i  per tant cal esmerçar esforços per gestionar lo millor possible els recursos  per tal de poder seguir fent  inversions “que és lo que estem fent    aquests darreres temps. Als pressupostos del 2014 seguirem en aquesta línia i jo crec que hi haurà sorpreses en aquest sentit” concloïa.

Boronat va aprofitar també per explicar el conveni aprovat  entre l ‘ajuntament i el Consell Comarcal  del Montsià  mitjança el qual ,el Code es farà  càrrec la gestió de la depuradora    del polígon industrial un cop sigui  operativa.