Santa Bàrbara dona suport a la proposta per a que les Terres de l ‘Ebre siguin considerades Reserva de la Biosfera

ERC  a Santa Bàrbara  aconseguia del plenari l ‘adhesió  del municipi a la proposta sorgida des de la Delegació del Govern a les Terres de l ‘Ebre per  a que el territori passi a ser considerat per la Unesco com Reserva de la Biosfera. Tots els grups  que formen l’ arc polític l ‘ajuntament planer (CiU,PSC  i ERC) van donar suport a la proposta republicana i solament el Partit Popular  va posar en dubte l’ equitat representativa al si del consell promotor del projecte.
Xavié Boqué regidor i portaveu del grup ,posava com a exemple el fet de que en aquest consell  solament i  estigui  representat un sindicat : Unió de Pagesos. Boque creu que per a fer les coses “ben fetes” caldria que tot hom pugues dir la seua i no solament uns quants.

Per al seua banda el portaveu d ‘ERC ,Marc March responia que ,tot i admetre que podia tenir sentit l’ argument  popular,també s’ havia d ‘entendre que era impossible poder donar representativitat  a aquest consell promotor a tots els ens i organismes del territori tot i considerar que el ventall proposat  és prou ampli.
Marc es sentia satisfet de que l’ ajuntament de Santa Bàrbara hagi donat suport  a la proposta de la Delegació del Govern per demanar a l’ Unesco que les Terres de l ‘Ebre estiguin protegides i considerades  Reserva  de la Biosfera ,una consideració que posarà en alça els seus valors patrimonials,culturals i naturals del territori aportant un turisme de més nivell adquisitiu ,sense que això signifiqui una major protecció mediambiental de la que ja tenen en l ‘actualitat les Terres de l ‘Ebre

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada