Santa Bàrbara seguirà remodelant carrers, ara amb la segona fase de l’Aire

Ahir es va aprovar al ple el projecte tècnic per l’execució de les obres de remodelació de la 2a fase del carrer Aire. El PSC va demanar que es tingués en compte fer reunions veïnals per mantenir el veïnat informat de l’inici d’obres i les actuacions més destacades.

Ahir l’ajuntament de Santa Bàrbara va realitzar sessió de ple extraordinària. En la mateixa van haver diferents punts a l’ordre del dia que anirem explicant. Un dels punts més destacats era l’aprovació inicial del projecte tècnic per l’execució de les obres de “remodelació del carrer aire en la 2a fase”, el que es coneix com el carrer “del barranquet”.

Aquest projecte, la primera part del qual ja va portar-se a terme fa uns mesos, consta d’una segona fase, redactada pels serveis d’enginyeria municipal de la Diputació de Tarragona, per tal de efectuar la seva remodelació. Aquesta segona fase, pressupostada amb un import de 380.000 euros, ja que la llargada del carrer és considerable, va des del Princep fins el Roger de Llúria.

Tots els partits van mostrar-se a favor d’aquesta remodelació tot i que el PSC va apuntar que “demanava reunions veïnals i comissions, per tal d’informar prèviament als mateixos veïns de les actuacions que s’hi portarien a terme”.

Tant el MAP com el PP van donar suport al punt, però van fer la petició de poder revisar i conèixer de prop el projecte tècnic.

Alfred Blanc va explicar que el projecte és continuista “no canvia la fisonomia del que s’ha fet fins ara”.

El primer tram de les obres del carrer Aire es va finalitzar al mes de desembre i va allargar-se uns 5 mesos degut a les pluges de la tardor i les dues avingudes d’aigua que van complicar els treballs.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada