Santa Bàrbara necessita renovar el sistema de clavegueram

L ‘alcalde diu que si el Puosc del 2013 o permet es començaria pel carrer Victoria

(J.Roig).-Desprès  de més de 30 anys de servei ,el sistema de clavegueram del municipi està quedant obsolet  i encara més desprès del important creixement  urbanístic que,com altres localitats,també a patit Santa Bàrbara els darrers anys.
Fa uns dies i en declaracions a la nostra emissora,l ‘alcalde planer,Jordi Boronat deia ser conscient d ‘aquesta necessitat .Per això,explicava,aquesta és una obra prioritària que el seu equip de govern s’ ha proposat  resoldre amb la celeritat que la disponibilitat pressupostaria permeti.
Recordem que anys enrere ja és van actualitzar els col•lectors del carrer Major,Passeig de les Escoles i darrerament el dels Passeig de la Generalitat La intenció ara seria  renovar el col•lector que passaria pel centre del poble,carrers Victoria i Aire (lo que coneixem popularment com a “barranquet” i desprès,per trams, la resta de poble.
Boronat deia que el projecte està  en marxa,pendent de la dotació pressupostaria que pugi rebre el nostre municipi procedent del Pla Únic d’ Obres i Serveis de l 2013.
L ‘alcalde planer admetia que,al contrari de lo que es va fer als anys 80,actualment no es podran aplicar contribucions especials per finançar la renovació del sistema de clavegueram del poble,per lo que l’ obra tindrà que ser finançada amb les subvencions que es pugin rebre.A hores d’ ara Boronat deia que encara no se sap si el proper Puosc permetrà inversió i manteniment,però lo que si que te clar és que l ‘ajuntament  hi destinarà inversió.