Obert el període per presentar les sol·licituds dels ajuts al lloguer 2018

 Es promou des de l’àrea d’habitatge del C.C. Montsià i romandrà obert el període fins el 29 de juny, inclòs.

L’àrea de Serveis Socials de l’ajuntament de Santa Bàrbara dona suport informant de les característiques d’aquesta convocatòria als possibles sol·licitants.

(LPR) Un any més s’han convocat les sol·licituds dels ajuts de lloguer a les que s’hi poden acollir totes les persones que disposen d’un contracte d’arrendament i que compleixin alguns dels requisits establerts, entre els més destacats, que l’import del preu del lloguer no superi els 350 euros mensuals, excepte en el cas de famílies nombroses i que no es disposi en propietat de cap habitatge.
L’import d’aquest ajut correspon al 40% del preu del lloguer mensual.

L’any 2017 es van atendre 5000 persones a l’Oficina Comarcal d’Habitatge del Montsià.

La Generalitat de Catalunya atorga aquests ajuts amb l’objectiu de garantir el dret a l’habitatge a les famílies i persones que viuen de lloguer i es troben en risc d’exclusió social per falta d’ingressos i per dificultats per a fer front a les despeses.

A banda d’aquests ajuts, l’Oficina Comarcal d’Habitatge del Montsià gestiona altres línies d’ajuts especifiques per a impagaments de lloguer i d’hipoteca. A la comarca del Montsià, és van atorgar un total d’1 milió d’euros a persones i famílies que varen sol•licitar l’ajut de lloguer l’any 2017.

Recordem que les sol·licituds es tramiten des del servei d’habitatge del C.C. Montsià demanant citat prèvia al e-mail habitatge@montsia.cat, o trucant al telèfon 977 704 371 els dilluns, dimecres i divendres de 9.00 a 13.00 h.

També els serveis socials bàsics de Santa Bàrbara s’encarreguen d’ajudar amb l’enviament i informació dels tràmits necessaris.