La cuina, el futbol, la màgia… protagonistes de les ” II Jornades Culturals Infantils”.

Ahir va començar el gruix més importants de les Jornades Culturals Infantils.

Arriben en la seva segona edició i ho fan per quedar-se amb un programa original i divertit, ple d’activitats que organitzen des de l’escola i algunes entitats del poble.

(L.P.R) Tot i que el dia 25 de maig es va portar a terme una representació teatral “Alícia” a càrrec dels alumnes de l’IES les Planes, el gruix d’activitats de les Jornades Culturals Infantils s’encetaven dilluns i ho feien amb un concurs “Masterchef Escola Jaume Balmes” a les 17 hores, on va haver-hi un jurat divertit i la participació d’una cuinera especialista en dolços Marta Fort Rodríguez de “Delice”.

Dimarts dia 5 de juny i a la mateixa hora de cada dia, al parc de l’Smartcentre els més joves, podran participar elaborant una joguina feta artesanalment per tots els assistents. Dimecres li toca el torn de tots els participants del programa “futbolnet” que han organitzat una sessió oberta per a tot el poble d’aquesta activitat esportiva.

Dijous una de les activitats més esperades és la que proposen al Centre Obert l’Oliveta amb un taller de Slime en el que es podrà realitzar aquesta mena de massa elàstica que esta molt de moda i que s’ensenyarà a elaborar-la amb productes adequats, el mateix dijous també hi ha sessió de bebeteca per a nens i nenes de 0 a 2 anys que acompanyats de les seves mares gaudiran dels primers llibres.

Finalment divendres dia 8 de juny a les 16 hores hi ha programada la festa de la primavera de la Llar d’infants, en la que assisteixen tots els pares i mares dels alumnes del centre. Es tancaran les II Jornades Culturals Infantils amb un gran espectacle de màgia a càrrec del Mag Nebur que a les 19 hores estarà al parc Municipal per fer les delícies dels més petits i grans.