El conseller Llena presideix a Ulldecona la presentació de l’oli 1000 tardors elaborat amb oliveres mil·lenàries

*Posteriorment, presidirà al Mas de Barberans  la inauguració del Centre de Desenvolupament Rural-Museu d’Artesania de la Pauma .

El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat del director dels Serveis Territorials del DAR a les Terres de l’Ebre, Antoni Espanya, visitarà avui les Terres de l’Ebre, en concret la comarca del Montsià.
El responsable del DAR iniciarà la seva visita a la cooperativa oleícola Acomont, ubicada a Ulldecona, on a més de visitar les instal·lacions presidirà la presentació de l’oli 1000 Tardors. És tracta d’un dels quatre olis elaborats amb oli d’oliveres mil·lenàries del territori del Sénia.

Foto:Josep  C. Bertomeu

Seguidament, el conseller visitarà algunes de les oliveres mil·lenàries que hi ha al municipi d’Ulldecona. De fet, Ulldecona és el municipi amb major quantitat d’arbres catalogats com a mil·lenaris (1.234) , d’acord amb el darrer recompte.

A la tarda, el responsable del DAR presidirà la inauguració del Centre de Desenvolupament Rural-Museu d’Artesania de la Pauma, a Mas de Barberans. Es tracta d’un equipament que pretén impulsar la diversificació econòmica del municipi.