L’Agrícola del Camp de Santa Bàrbara adquirirà l’ antiga Campsa

poble-entrada*Els terrenys de l ‘antiga Campsa ,actualment son propietat del BBVA , tenen una extensió de 9 mil metres quadrats i suposarà una inversió  aproximada  d’uns  360 mil  euros.

Enguany la junta General de la Cooperativa Agrícola del Camp de Santa Bàrbara , per procedir a la rendició dels  comptes anuals , s’ha avançat quasi un mes. El motiu ha estat la incorporació d’un  punt d’urgència  a l’ ordre del dia de l ‘assemblea  ,referent a la proposta  d’adquisició dels terrenys  i instal•lacions , coneguts com l’antiga  Campsa  de Santa Bàrbara.

Tot i no tenir  clar ,de moment ,l’ús que se li donarà en un futur  a  aquestes instal•lacions  i que el context econòmic no és el més adient per fer  grans inversions des de l’entitat, el Gerent de la mateixa, Josep Lluis Cardona  , explicava que l’oportunitat que s’ha presentat per fer aquesta compra és immillorable , tant pel preu , com per la ubicació dels terrenys ,  al costat mateix d’on transcorrerà la nova circumval•lació  carretera de Vinallop-Ulldecona  .
D’altra banda  l’entitat volia donar a conèixer a tots els socis la intenció d’adquirir aquest immoble,  és per això que ho va incloure com a punt urgent a la Junta General. De fet segons ens explicava Cardona , el Gerent amb el vist-i-plau del consell rector , podia aprovar la compra ,  però es va creure convenient explicar als socis  els motius pels quals es vol fer aquesta important  inversió .
Aquesta inversió no suposarà cap despesa extra per al soci de la Cooperativa ja que l’entitat s’encarregarà de buscar el finançament per portar-la a terme.
En l’actualitat aquests terrenys son propietat del BBVA tenen una extensió de 9 mil metres quadrats i suposarà una inversió  aproximada  d’uns  360 mil  euros.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada