Subvencions de la Diputació per a la Llar d’Infants i per als interessos de préstecs

images(AdSB).-Dins les actuacions integrals al territori i cooperació, la Diputació de Tarragona destina unes subvencions per al finançament dels interessos dels préstecs concertats per ajuntaments, entitats municipals descentralitzades i consells comarcals, per a finançar inversions. L’import que la Diputació de Tarragona ha atorgat a l’Ajuntament de Santa Bàrbara és de 3.359,43 euros per interessos de l’exercici 2014.
D’altra banda i dins del programa extraordinari de suport al centre de 1r cicle d’infantil de titularitat municipal curs 2013-2014, la Diputació de Tarragona ha atorgat una subvenció de 26.442,50 euros a la Llar d’Infants Les Beceroles del nostre poble

Des de la seua pàgina web, l’ajuntament de Santa Bàrbara informava que, gràcies  a aquesta subvenció s’han pogut realitzat moltes festes i activitats per als infants i les seves famílies, entre elles  la Festa de la Castanyada celebrada el passat 31 d’octubre pel matí i en la que els petits i petites  van fer els panellets i van rebre la visita de la castanyera.Per la tarda, van celebrar la castanyada al Centre Cultural juntament amb els seus familiars.

També han fet la festa dels “Fruits de Tardor” on preparen tota una exposició de fruits típics d’aquesta estació que porten de casa.
Durant el primer trimestre del curs, els infants coneixen el color roig. Fan diferents activitats relacionades amb aquest color, fins i tot una gran festa, on veuen un teatre de titelles de la caputxeta vermella.
El dia 19 de desembre també organitzen la festa del Caga Tió a la Llar i finalment,
el 23 de desembre, es va celebrar la festa de Nadal, aquesta festa la preparen els pares i mares dels alumnes de la Llar, ells són qui preparen alguns tallers, la decoració i el berenar per als seus fills/es.
La Llar d’ Infants Les Beceroles  de Santa Bàrbara és un altre dels centres educatius del nostre poble, té una capacitat per a 72 alumnes i compta amb un total de 5 educadores que fan el seguiment dels alumnes durant tot el cicle de preescolar.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada