José Fernando Berbís és el venedor de l’Once que ha portat la sort a Santa Bàrbara

DSC_0033

José Fernando Berbis (Foto:T.G.)

Diu que es sent molt feliç d’haver donat el premi del Sorteig Extraordinari de Nadal i que, a més, va ser per casualitat.

El número premiat va arribar amb la segona remesa de butlletes que va demanar, en esgotar la primera.

Un bar del poble i el mercat municipal, els llocs on va vendre els números premiats, Ahir encara no havia localitzat un dels afortunats.

(J.Roig/T.G.).-Encara que ahir ja explicàvem la bona noticia de que al nostre poble s’havien venut cinc cupons amb el número guanyador del Sorteig Extraordinari de Nadal, el 66.782, premiats amb 400.000 euros cadascun, el que fa un total de dos milions d’euros, avui i desprès de parlar amb el venedor de la ONCE José Fernando Berbis que va repartir el premi, podem conèixer alguns detalls més, com per exemple , la confirmació de que el premi havia tocat a Santa Bàrbara i no pas a Ulldecona com es podia llegir a la pàgina web de l’organització Nacional de Cecs. Berbís explicava que el dubte s’hauria pogut produir perquè, dintre la seua zona, té algun client d’aquell municipi.

Jose Fernando, emocionat, confessava a La Plana Ràdio que es sentia feliç per haver repartit tanta il•lusió amb els cupons premiats i reconeixia que es queda amb la satisfacció que li ha produït repartir tants diners entre els seus clients.

El venedor també ens donava pistes sobre com s’han repartit els cupons premiats, encara que es mostrava prudent a l’hora de dir noms i solament indicava els llocs on s’havien venut: entre la clientela d’un bar del poble i a algunes venedores del mercat municipal.”He pogut parlar amb tres o quatre dels agraciats, però encara hi ha una persona afortunada que no conec”, deia.

Un cop més, la sort ha estat atzarosa i els cupons premiats van ser venuts per casualitat. Per lo que sembla, el número guanyador va ser un dels últims que li van arribar, desprès d’esgotar els que tenia, per això, va demanar que li enviessin més, de manera que en aquesta nova remesa van arribar els cupons amb el número guanyador.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada