Júlia Cuadrat Royo rebrà la Beca IES Les Planes 2016

El seu mèrit és ser l’estudiant amb el millor expedient acadèmic de tota la seua etapa al centre.

(capturadaJ.Roig/T.G.).-En el marc de la inauguració de Cultutardor, aquest dissabte, 5 de Novembre es lliurarà la Beca IES Les Planes
L’import total de la Beca és de 600 € i l’acte de lliurament es fa itinerant entre els diferents pobles d’on procedeixen els estudiants del centre planer : Masdenverge, Mas de Barberans, Freginals, La Galera, Godall i Santa Bàrbara.
L’acte, organitzat enguany per l’Ajuntament de Santa Bàrbara , s’ha volgut fer coincidir amb la inauguració de Cultutardor per donar-li més difusió. La darrera vegada que el nostre poble va acollir l’acte es va fer en el marc de la Fira de l’Oli. Alfred Blanch, l’alcalde del municipi i regidor de Cultura, deia que enguany i amb la mateixa intenció, s’ha cregut oportú fer-ho durant la presentació d’aquestes jornades culturals.
Aquest any (curs 2015/2016) la beca se li va atorgar a l’alumna planera, Júlia Cuadrat Royo qui va aconseguir la qualificació més alta per part del centre i posseeix el millor expedient acadèmic de tota la seua etapa d’estudiant al centre.
L’acte de lliurament de la Beca és farà al saló d’actes de l’Smart Centre a les vuit de la tarda i comptarà amb l’assistència dels familiars de Júlia i dels alcaldes o regidors delegats de cada localitat, a més del Director de l’Insitut.