Unitat Planera creu que és desmesurat l ‘augment del 10 per cent en la taxa d’ aigua que preveu les noves ordenances municipals 2014

DSCN30631(J.Roig).-En el ple celebrat el passat dijous a l ‘ajuntament de Santa Bàrbara,un dels punts que no van ser aprovats pel grup d’Unitat Planera  va ser el referit a les ordenances municipals.
Segons va explicar el portaveu del grup,Fernando Llombart desprès del ple ,es van abstenir  a la votació  perquè  el h i sembla  desmesurat l ‘augment del 10 per cent en el preu del subministrament d ‘aigua potable  que contempla .Segons Llombart  els raonaments exposats per l ‘equip de govern per justificar aquest augment no els hi ha semblat  prou convincents, a part   de que  no havien “tingut prou temps per esbrinar   el perquè de l’augment” que sembla  podria ser  necessari per tal de reduir el desfase que hi ha entre el que es paga i lo que costa el servei.

Unitat Planera si que es va sumar a l ‘aprovació de la moció a favor per la reivindicació del paper tradicional de les activitats ramaderes amb bous braus al territori perquè consideren que no té cap sentit l ‘activitat ramadera si no hi ha recursos per poder-ne assegurar la subsistència  com els que duien a terme les ramaderies d’ Alfara  i ara suspeses per ordre judicial .

Llombart també va dir que creu que la nova llei que regula les festes tradicionals amb bous ha nascut amb defectes “si a la primera de canvi ja surten problemes. Cal mirar de combinar el respecte als animals amb l ‘aprofitament d ‘aquest recurs ramader” concloïa.