L’ Apa no pot assumir per ella sola l’ organització d ‘activitats extraescolar per a la “setmana blanca”

Bàrbara Rodrigo ,Presidenta de l' APA del Ceip "Jaume Balmes" de Santa Bàrbara

Bàrbara Rodrigo ,presidenta de l’ Apa del Ceip “Jaume Balmes” de Santa Bàrbara diu que hi ha converses amb l ‘ajuntament per veure si o poden organitzar conjuntament.

(Foto i text J.Roig)

Desprès de l ‘entrada en vigor aquest curs 2010-2011 de l’ anomenada “Setmana Blanca” i que no és res més que un període de descans per als escolars desprès de vuit setmanes lectives establert per la conselleria d ‘Educació, ara la preocupació dels pares i mares dels alumnes és saber com s’ omplirà el temps d ‘esbarjo dels infants.

A les Terres de l ‘Ebre ,aquest període de “vacances” es durà  a terme la setmana del 28 de Febrer al 4 de Març i , tant  l’ Apa del Ceip  “Jaume Balmes” com l ‘ajuntament del nostre municipi ja estan pensant com  i de quina manera poden organitzar activitats extraescolars per aquets dies.

Bàrbara Rodrigo,l ‘actual presidenta de l ‘Associació de Pares d’ Alumnes  planera deia  a la nostra emissora  que ,d ‘entrada,el tema és complicat i desprès d’ un any d ‘estar treballant per mirar de trobar alguna sortida per poder conciliar  els horaris dels pares i dels nens mitjança l’ organització d ‘activitats,encara no s’ ha arribat a cap conclusió.

La Presidenta deia que han hagut contactes amb la regidoria de Joventut de l ‘Ajuntament  per veure si conjuntament poden organitzar algunes   activitats , ja que individualment,tan per uns com per als altres,és impossible  atendre als més de 300 alumnes que te el centre educatiu planer. Un altre problema   és que l ‘entitat no te ni personal ni instal•lacions per organitzar res.
Rodrigo deia que ,amb la subvenció  que  te prevista  atorgar la Conselleria no en hi ha prou  per organitzar res,sobre tot perquè els monitors que   s ‘encarreguin de dur a terme les activitats extraescolars “voldran cobrar al moment”.Una possible solució seria establir una mena de quota com es fa amb les activitats que s’ organitzen abans de començar el curs.

Recordem que Educació va anunciar que aquesta “Setmana Blanca” tindrà una subvenció específica de 800.000 euros. El conseller d’Educació, Ernest Maragall, va explicar  que aquests diners són perquè les associacions de pares i mares d’alumnes, escoles i ajuntaments els puguin organitzar activitats durant la nova setmana de festa.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada