L ‘alcalde de Vallibona és reelegit President de la Mancomunitat de la Taula del Sénia

Santa Bàrbara acollirà  la mostra de la Taula  el 2013

(Redacció/J.Roig).-El dijous 30 de juny es va celebrar l’Assemblea General de la Mancomunitat de la Taula del Sénia a la Sala de conferències del Santuari de la Font de la Salut a Traiguera. A les 19 hores, es va començar  la sessió extraordinària per a l’elecció entre altres càrrecs el de President i les  vicepresidències  de l ‘entitat.

Juan José Palomo Ferrer,alcalde de Vallibona va tornar a ser escollit president de la Mancomunitat i  Marcelino Domingo Pruñonosa  ,alcalde de Benicarló   i   Jordi Boronat Ferrer  alcalde de Santa Bàrbara com a vicepresidents primer i segon,respectivament

En la mateixa assemblea ,el secretari va donar compte del tancament del Pressupost de l’exercici 2010, i va explicar el Pla econòmic-financer de la Mancomunitat.

Es va informar als assistents de les actuacions de l’any 2011 de la Fundació Rei Jaume I i l’Associació Territori del Sénia, així com de les del Conveni de Desenvolupament Rural MARM-M.TdS i dels Camins Naturals del Territori del Sénia.

Es va aprovar per unanimitat l’ ingrés del municipi de Sant Jordi a la Mancomunitat, així com la modificació d’alguns articles dels Estatuts de la Mancomunitat una vegada ja han entrar a formar par de la mateixa tots els municipis que podien fer-ho.

També es van decidir el municipis que acolliran les Mostres de la TdS els propers 4 anys, que seran Traiguera, Santa Bàrbara, Beseit i Càlig,per lo que deduïm que el nostre municipi acollirà la Mostra  l ‘any 2013.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada