Santa Bàrbara amplia el servei de Guifi.net

info

Punt TIC Santa Bàrbara (Foto: AdSB)

La Galera ja rep la senyal  també a tota la població

(J.Roig/T.G.).-Santa Bàrbara va ser un del municipis pioners de les Terres de l ‘Ebre a l’ hora d’ oferir als ciutadans el servei de connexió a Internet  d ‘alta velocitat a través de la xarxa Guifi.net,es  a dir ,la xarxa oberta de  la que hi pot formar part particulars,empreses o administracions.
Ara  i segons que ens informava ,Mercè Fort,responsable del Infocentre dels nostre poble ,s’ han ampliat les instal•lacions  i s’ ha millorat de manera substancial  el servei  de manera que la senyal arriba amb  més facilitat a tot el poble i a amb molta més velocitat. Les millores  efectuades també    permetran a partir d ‘ara rebre més usuaris,per això es vol informar al interessats de que poden passar pel mateix Infocentre planer per informar-se.
Recordar que els usuaris que  ja gaudeixen del servei guifi.net a Santa Bàrbara o fan  abonant una quota  mensual de 15 euros pel que poden gaudir d’ un servei d’ internet   d ‘altra velocitat i sense restriccions. L’ únic que cal és fer una petita inversió per instal•lar  els dispositius que permeten la connexió.
D ‘altra banda , Fort  informava de que Guifi.net també a millorat la connexió amb la veïna població de La Galera, que ja pot gaudir del servei  al cent per cent.
Segons les dades facilitades per la responsable del punt TIC de Santa Bàrbara ,la zona del delta és on  està  més estès   el servei  .Als pobles d’ interior  Amposta i Tortosa,òbviament per raó de població,seria on hi ha més usuaris. Santa Bàrbara i Sant Carles de la Ràpita també tenen un bon nombre d’ usuaris  i per poder adaptar el servei a poblacions més petites faria falta que hi hagués un nombre determinat d’ usuaris .

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada