“El nou Centre Cultural serà sorprenent, un cop estigui acabat”

obres

Operaris treballant a l’exterior del Centre Cultural de Santa Bàrbara (Foto:Infomakis)

Així s’expressava el regidor de Cultura de Santa Bàrbara al referir-se a les obres de reforma que s’estan fent al local.

(J.Roig/T.G.).-Des de fa uns mesos i un cop pràcticament resolt el tema del trasllat de les dependències municipals, mercat, emissora i oficines, l’ ajuntament de Santa Bàrbara va emprendre les obres de reforma i rehabilitació del Centre Cultural que en una primera fase afecten la Biblioteca, l’Infocentre i el PIJ, motiu pel qual es van tenir que traslladar i re ubicar a la sala polivalent on estan donant servei des de principi d’any mentre duri la reforma.

Alfred Blanch, regidor de Cultura del nostre ajuntament explicava a La Plana Ràdio que és en aquests espai on precisament s’està actuant ara efectuant una reforma integral dels diferents espais, canviant el terra, el sostre, els lavabos,etc. Un cop s’acabi aquesta primera fase, prevista per a finals d’any, s’emprendrà la segona que, en aquest cas afectarà la sala polivalent o d’actes.”Quant estarà tot acabat, el nou Centre Cultural, serà sorprenent”, emfatitzava el regidor.

Al juliol de 1992 es va inaugurar el Centre Cultural de Santa Bàrbara, un edifici inclòs en el Pla Únic d’Obres i Serveis de la Diputació de Tarragona. L’edifici es va construir amb la finalitat d’acollir la practica totalitat dels serveis culturals.

Blanch es va referir també a un altre repte que té pendent l’ajuntament, en aquest cas la rehabilitació de la Casa Consistorial a la que se li podrien començar a fer les primeres intervencions a finals d’any o principis del 2015, “tot i que l’obra es pot allargar fins a 5 anys”, aclaria.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada