L’Ajuntament de Santa Bàrbara edita el programa d’activitats infantils i juvenils, “L’Aguaita”.

aguaitaCom cada any en aquesta època, les Regidories de Joventut i Serveis Socials de l’Ajuntament de Santa Bàrbara editen el programa d’activitats infantils i juvenils, l’Aguaita.

L’Aguaita 2009 pretén oferir una visió global de les activitats que les dos regidories, juntament als membres del Grup Joventut, programen per al llarg de l’any per als infants i joves planers i planeres.

En ella si recullen totes les activitats programades amb una explicació de l’activitat en sí, els seus objectius, qui en són els destinataris, les places ofertades, les dates previstes de realització i els seus horaris, així com el preu de les mateixes i el lloc de realització.

L’objectiu d’aquesta edició és que a principis d’any les famílies i els joves puguin fer una programació de les activitats a les quals volen assistir i participar.

Aquest any s’ofereixen un total de catorze activitats distribuïdes al llarg de l’any i que van dirigides a tota la població infantil i juvenil del municipi, a continuació es detallen:
– Centre Obert l’Oliveta i Espai Juvenil (de gener a desembre)
– Tallers diversos per a infants (febrer i novembre)
– Volta al terme (març)
– Calçotada (abril)
– Cap de setmana de formació (abril)
– Colònies infantils (juny)
– Casal d’estiu els Ballarics (juny, juliol i setembre)
– Cursa enigmàtica (juliol)
– Tronomòbils (juliol)
– Colònies d’estiu (juliol)
– Bicicletada (octubre)
– Curs de formació bàsica (octubre)
– Parc infantil i juvenil de Nadal (desembre)
– Cohesió de grup (abril, juny, setembre i novembre)

A través de l’edició de l’Aguaita, cada família i particularment els joves podran fer-se la seva pròpia programació de les activitats. Al llarg de l’any, s’anirà fent la difusió per a cadascuna de les activitats.

Montse Rodríguez, regidora de Joventut i Serveis Socials, valora positivament la forta  implicació que tenen els membres del Grup Joventut, amb la confecció de les diferents activitats que durant 2009 es duran a terme, per tal d’ampliar l’oferta lúdica dels infants i joves del municipi.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada