L’Ajuntament de Deltebre finançarà 8 projectes amb el Fons Estatal d’Inversió Local

L’Ajuntament de Deltebre finançarà un total de vuit projectes amb el 1.958.000 Euros que li corresponen del Fons Estatal d’Inversió Local i que es destinaran a la millora d’infraestructures pluvials, la urbanització de carrers i la construcció d’un centre de rehabilitació a Deltebre.

L’ajuntament calcula que l’execució d’aquestes obres, que s’ha de fer durant el 2009, permetrà donar feina a més de 70 treballadors i l’alcalde, Gervasi Aspa, confia que les obres puguin ser adjudicades a empreses de la població.

Entre els projectes que es finançaran cal destacar la millora que es farà en la xarxa de recollida d’aigües pluvials del municipi, una deficiència que encara té bona part del casc urbà de Deltebre. En total es destinarà més d’1.150.000 Euros a la millora de les infraestructures pluvials de 6 zones del municipi com són el barri del Maset, el Barracot, La Cava centre, el barri de Nassets i  Jesús i Maria centre. L’actuació consistirà en implantar una xarxa de recollida d’aigües pluvials que suposarà el cobriment de desaigües a cel obert i sèquies de reg que s’inunden ràpidament en cas de pluja abundant.

Aquesta intervenció suposarà també una important millora urbana ja que amb el cobriment de sèquies i desaigües s’ampliaran molts carrers i s’urbanitzaran de nou.

Un altre dels projectes importants que es finançaran amb el Fons d’Inversió Local serà la segona fase del projecte de pavimentació i enllumenat de l’avinguda Colom (entre els carrers Reis Catòlics i Sant Cristòfol), que es desenvoluparà en dos etapes, i al qual es destinaran 660.000 Euros

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada