La Plana Ràdio participa al projecte Ràdio Intercultural Montsià

Participants al capítol enregistrat a La Plana Ràdio (Foto:LPR)

(Redacció/J.Roig).-La passada setmana es va iniciar a tots els pobles de la comarca del Montsià que disposen d’ emissora  de ràdio municipal,entre ells Santa Bàrbara,el projecte anomenat Ràdio Intercultural Montsià.

Aquest projecte, neix amb la voluntat d’aconseguir un espai d’interlocució on tots els joves d’altres cultures que resideixen a la comarca tinguin  l´oportunitat de parlar de temes que són del seu  interès en un espai comú de coneixement, d´aprenentatge i de respecte com pot ser la ràdio de proximitat local. Les seus vivències personals,el seu procés d’adaptació a la terra d ‘acollida o les particularitats i costums dels seu país d’ origen,entre altres. són les temàtiques que els joves participants debatent a cada programa  moderats per la locutora  Imma Rastrero
Segons els organitzadors,la finalitat no és altra que conèixer millor els joves immigrants i  sensibilitzar a la població  sobre la necessitat de convivència i fomentar-la entre la diversitat de cultures presents.

El programa té una durada de gairebé una hora i s ‘enregistra a les diferents emissores de la comarca. El passat dimarts,27 de Novembre, a La Plana Ràdio es va enregistrar el programa número tres de la sèrie amb joves immigrants del nostre poble però també del Mas de Barberans.
El dijous es va emetre el primer dels programes,enregistrat fa unes setmanes a Ràdio Ràpita amb joves d ‘ aquell municipi.
A La Plana Ràdio aquest singular programa s ‘emet els dijous a les 21 h. i els diumenges a les 13h.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada