La Unió Musical de Santa Bàrbara avança l’ audició de Nadal al dia de la Patrona.

(J.Roig)

Centre musical de Santa Bàrbara "Los Flarets" (Foto J.Roig)

L ‘escola també passarà a denominar-se a partir d ‘ara  “Escola municipal de música Els Flarets” en honor als famosos dolçainers originaris de la localitat.

Enguany la banda  de música “La Unió Musical Jaume Balmes” de Santa Bàrbara  avança la tradicional Audició de l ‘escola de música a demà dissabte, 4 de desembre  i dia de Santa Bàrbara,patrona del municipi.
Marc Subirats,director de la banda explicava que ,per qüestions logístiques, s’ ha modificat el tradicional programa,traslladant el Concert de Nadal i Santa Cecilia al dissabte 18 de Desembre i l ‘audició de l ‘escola a demà, per  a  que i puguin estar presents tots els professors.
L’ audició ,on i participen tots els alumnes de l ‘escola,es farà al Centre Cultural a partir de les cinc i mitja de la tarda.
La Unió Musical  participarà també als actes religiosos del mati en honor a la Patrona ,Santa Bàrbara,desprès  de passar a buscar per casa,com és tradició, als nous músics  de l ‘escola  que s’ incorporen a la banda. Enguany,deia Subirats,nomes en hi ha un,Guillem Acero.
El director de la banda planera,avançava també que   l ‘escola de música ha de canviar el nom per a poder fer els tràmits necessaris per a passar a ser municipal. Així a partir d ‘ara es dirà   “Escola municipal de música Els Flarets” en honor als famosos dolçainers originaris de la localitat.