Esquerra Planera valora positivament el canvi de tarannà del nou equip de govern a l’ajuntament de Santa Bàrbara.

IMG_20151029_202945El cap de l’oposició Marc March es congratula de que es respongui els precs i preguntes el mateix dia del ple, sempre i quant, prèviament, s’hagin formulat per escrit.

També creuen que es una mostra de bona voluntat, la revisió de preus a la baixa de les piscines municipals, reivindicada pel grup i aprovada, amb algunes modificacions,  al darrer ple

(J.Roig/T.G.).-El darrer ple ordinari  celebrat a l’ajuntament de Santa Bàrbara, (i segon d’aquesta legislatura), va evidenciar una nova relació, més relaxada, entre els grups de l’oposició, Partit Popular i Esquerra Planera, i l’equip de govern amb majoria  Convergent.
Una primera mostra era les felicitacions que rebia l’alcalde i l’equip de govern per la decisió de rebaixar en gairebé un 6% les contribucions (L’IBI) i també reestructurar, a la baixa, els preus públics de les piscines municipals.
Més enllà d’aquesta qüestió, el portaveu d’EP, Marc March, deia des de l’emissora municipal, que aquest canvi de tarannà s’ha visualitzat també amb la fluïdesa amb la que l’equip de govern planer  dona resposta a les qüestions que es plantegen al torn de precs i preguntes del plens. March recordava que, a les darreres legislatures, aquestes respostes no es donaven fins desprès de  dos mesos, freqüència amb la que es convocaven els plens ordinaris. El regidor era conscient de que segons quines qüestions no es podien respondre al mateix ple per manca d’informació, per això celebrava que s’hagi trobat una fórmula, acceptada pel nou equipo de govern, com és la de comunicar-los-hi  prèviament les preguntes per escrit, de manera que el mateix dia del ple puguin tenir resposta sense perdre actualitat.

March també valorava positivament la revisió de les taxes per l’ús de les piscines municipals, una reivindicació dels seu grup que, encara que no s’ha dut a terme exactament com demanaven, si que explicita la bona voluntat d’escoltar les propostes que es considerin viables, encara que vinguin de l’oposició. ”Nosaltres demanàvem un abonament  de 15 passes a un preu especial i han aprovat el de 10. També demanàvem que els infants de 0 a 5  anys entressin gratis a les piscines i ells han posat una franja d’edat  fins als tres anys. És igual, estem contents i també ha sigut important per a nosaltres”, rematava el regidor d’EP.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada