Pocs canvis als impostos municipals 2015 a Santa Bàrbara

20141103_093630

Saló de Plens de l’ajuntament de Santa Bàrbara (Foto:J.Roig)

Solament es modifica l’ordenança de les parades del Mercat Municipal i se’n introdueixen dos de noves.
La resta , es congela com ens els anys precedents.

(J.Roig).-Al Ple Ordinari celebrat el passat dijous al nostre ajuntament, es va aprovar, entre altres punts, el referent a la modificació i ordenació de les Ordenances Municipals, segons el qual no hi haurà massa canvis. Per lo que vam poder entendre en l’ intervenció de l’alcalde al ser interpel•lat pel portaveu del grup de UP sobre aquesta qüestió, no s’aplicaran canvis en les taxes i ordenances municipals per al proper exercici, tret de la que afecta a les concessions de les parades del Mercat Municipal que, a partir del proper any, tindran que assumir el cost del consum elèctric i dos de nova implantació que afectarien al servei del nou Smartcentre i als “cartells indicadors”, conceptes que ens agradaria explicar a l’audiència, en properes cròniques.

El mateix Ple també va posar a provació el punt que tractava de l’informe d’intervenció relatiu a la distribució del superàvit de la liquidació de l’exercici 2013, i que, segons els comptes que va donar l’alcalde en las seua intervenció, entre altres dades, el superàvit amb que es va tancar el pressupost de l’exercici anterior es concretaria amb poc més de 7.500 euros , amb un deute viu del 7% . Segons el mateix informe d’intervenció, l’ajuntament de Santa Bàrbara estaria pagant als proveïdors en un termini mig de 31 dies.
L’alcalde planer va aprofitar també el ple d’ahir per avançar que ja s’està treballant en la elaboració dels pressupostos per al exercici 2015 que seran presentats a aprovació en un proper Ple Extraordinari.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada