L’ Associació de Jubilats de Santa Bàrbara presenta el programa d ‘activitats trimestral.

Gimnàstica jubilats

La retallada en les subvencions incrementarà el preu dels cursos de gimnàstica.

Tenen prevista una xerrada per parlar d’ herències i donacions.

Tot i que el curs per a l’ Associació de Jubilats de Santa Bàrbara ja va començar  ben entrat el passat mes de Setembre amb la represa dels balls socials i el bingo dels diumenges,va ser el passat cap de setmana amb l’ organització de la revetlla de la Castanyada quant va “despegar” definitivament el  programa d ‘activitats de l ‘entitat.

Fernando Arasa,secretari de l’ Associació destacava  l ‘èxit que un any més te l’ organització del Curs de Gimnàstica per a gent gran  que tornarà a superar els 60 inscrits,tot i que la quota trimestral segurament tindrà que sofrir un increment  com a conseqüència de les retallades en les subvencions que reben. Arasa deia que la quota quedarà als voltants dels 20 euros trimestrals.

Els Jubilats planers també participen en la campanya promoguda per la Regidoria de Medi Ambient del nostre poble ,organitzant per als proper 15 de Novembre una xerrada  referida als hàbits en matèria de reciclatge d ‘escombreries.
Un altra xerrada a destacar és la que organitzaran properament  en la que invitaran a un notari o notària per parlar de testaments,herències i donacions.

El cap de setmana de la Fira de  l’ Oli l ‘Associació col•laborarà com tots els anys amb l’ Ajuntament   en l’ organització i repartiment dels esmorzars populars.

Parlant d’ àpats,el programa d ‘activitats dels jubilats del nostre poble inclou  també els tradicionals , Dinar de Germanor del Prenadal per al 28 de Desembre   i la revetlla  de Fi d ‘Any el 31.

Finalment  el secretar i de l ‘entitat també feia referència als viatges més immediats que tenen previstos,el primer,un viatge comercial a Vilafranca del Penedès per al 6 de Desembre i una setmana després,el clàssic  de tots els anys a Andorra i Sort,un viatge que Arasa titllava “ de compres i de la sort” ja que l’ aprofiten per fer compres a aquell país i desprès per passar per la popular  ciutat lleidatana a comprar loteria de Nadal.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada