Els jubilats de Santa Bàrbara renuncien al “viatge estrella” per la crisi

Per compensar-ho ,n’ organitzen dos de més econòmics a la Costa Brava i Andalusia.

Fernando Arasa,president de l’ Associació de Jubilats de Santa Bàrbara (Foto:LPR)

(J.Roig/T.G.).-Com segurament passa a tots els nostres pobles,també a Santa Bàrbara hi ha noticies que es repeteixen cíclicament arribant els mesos de setembre i octubre  i,coincidint amb l’ inici del curs escolar, és posa en marxa també l ‘activitat a les diferents entitats del municipi.
En el cas de l’ Associació de Jubilats de Santa Bàrbara els balls dels diumenges per la tarda ja fa algunes setmanes que van començar tot i que enguany incloent   altres activitats prèvies  ja que mitja hora abans de l ‘inici de les sessions, i tal com ens explicava el president de l’entitat Fernando Arasa,els socis que o desitgen poden jugar al bingo a ballar sardanes,segons si el ball és amb conjunt o amb discos.
Un altra de les activitats que volia destacar Arasa és l’ homenatge bianual que l ‘entitat ret  als socis que compleixen 90 i 91 anys,nomenant-los socis d’ honor.
En l ‘apartat de viatges,Arasa destacava que enguany  i donades les  circumstàncies econòmiques adverses , es va renunciar al que ells anomenen el “viatge estrella”  i que en anys precedents els ha portat a visitar  diversos països europeus. En canvi s’ ha ofert als socis dos viatges més  econòmics  amb els que,per aproximadament  300 euros s’ ha pogut oferir en el primer cas , una setmana la Costa Brava i el Sud de França i en el segon viatge  (que estan realitzant aquesta mateixa setmana)  un circuit per les ciutats andaluses de Loja,Sevilla,Granada,Córdoba i Ronda.

Ahir ,dos d’ octubre , es va iniciar també  el curs de gimnàstica per a jubilats, un altra de les activitats que  gaudeix de més popularitat,sobre tot entre les sòcies i al que ,durant el curs passat i va haver 65 inscrites.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada