El Jubilats comencen la temporada de ball

 L’entitat es planteja proposar a la Junta General un augment de les quotes que no s’han apujat des de fa anys, tot i l’encariment del cost de la vida.
El president valora positivament els primers mesos de gestió del seu equip, tot i que li agradaria que hi haguera més implicació dels socis per formar part de la junta.

jub

D’esquerra a dreta, Xavier Casado i José Valldeperez, secretari i president de l’Associació de Jubilats de Santa Bàrbara, respectivament.

(J.Roig/T.G) .-Desprès del parèntesi estiuenc i com és tradició, el primer diumenge, 7 de Setembre, començarà la temporada de ball a l’associació de Jubilats de Santa Bàrbara.

Xavier Casadó, secretari de l’entitat, explicava a La Plana Ràdio que, per començar la temporada, tindran d’un grup amb música en directe, però que la resta de la temporada s’anirà alternant amb sessions de discoteca ja que, com que l’entrada al ball és gratuïta i les persones que i van són entre 100 i 110, no es poden assumir els costos per tenir un grup cada diumenge.
El president de l ‘associació, Josep Valldeperez , recordava que per animar a la gent a vindre el ball, també hi haurà coc per als assistents .

Des de la junta també s’informava que s’està plantejant la possibilitat d’apujar la quota de soci que des de fa temps és de sis euros. Per tal de fer front a l’encariment del cost de la vida, Casadó deia que pot ser s’haurà de proposar a la Junta General un petit augment.
Els Jubilats del nostre poble també anunciaven per la ràdio municipal que el curs de gimnàstica per a les sòcies començarà el primer dimarts d’octubre, amb la mateixa monitora, quota i horaris que l’any passat .

Josep Valldeperez feia una valoració positiva dels primeres mesos al capdavant de la presidència de l’entitat, desprès de que s’ en haguera de fer càrrec per la mort de l ‘anterior president, Fernando Arasa.
Valldeperez deia que s’ intenta seguir la mateixa línia que l’anterior junta, tot i que si que reclamava un poc més d’implicació per part del socis para que formen part de la junta, ja que en moments puntuals són poca gent per portar a terme determinades activitats.

El president també anunciava que, responent a la petició d’algunes sòcies, partir d’enguany, el local social estarà obert també a aquelles senyores que el vulguin utilitzar per anar a jugar a les cartes o altres entreteniments, cosa que fins ara no s’havia plantejat mai.
Un altra novetat que avançaven el jubilats del nostre poble, era la propera informatització de les oficines gràcies a uns equips informàtics que els ha facilitat el Departament de Benestar Social i Família

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada