Jordi Roé és un dels dos únics assessors que té el nou Conseller d’Agricultura

roe

El fins fa poc regidor d’agricultura de Santa Bàrbara diu que Jordi Ciuraneta és una persona treballadora, a la que no li agrada prendre decisions des de la desconeixença.

El Conseller l’ha cridat al seu equip desprès de que Roé ja formes part del seu grup de treball a la Taula Sectorial d’Agricultura, de la que n’era president.

(J.Roig).-Fa algunes setmanes, ja avançàvem als nostres oients la noticia de que el planer Jordi Roé havia esta escollit assessor del recentment nombrat Conseller d’Agricultura, Jordi Ciuraneta. Ara hem tingut l’oportunitat de parlar més amplament amb qui, fins fa ben poc, va ser regidor d’Agricultura al nostre poble i saber primer que res, com és que el nou conseller li ha volgut donar aquesta responsabilitat.
Roé explicava que va conèixer a Ciuraneta quant aquest era president de la Taula sectorial d’agricultura i ell era designat responsable a la Terres de l’Ebre, formant part del grup de treball a petició del mateix president.”Per jove, per ganes de fer coses..la gent que em coneix ja saps que sóc actiu i ell em volia al seu costat”, explicava Roé.
La filosofia del nou conseller, explicava Roé, es la de minimitzar els càrrecs al seu departament, per això, a banda dels directors generals,actualment solament hi ha dos assessors, quant en altres mandats el nombre ha estat bastant més elevat.
El paper de Jordi Roé a l’equip del Conseller Ciuraneta és el d’assessorar al departament de totes aquelles que l’afecten com a tal. “Ell sempre diu que prendre decisions des del desconeixement, vol dir que alguna cosa no estem fent bé” explicava Roé, per això ell és un dels dos encarregats d’assessorar i d’informar dels problemes o donar el seu punt de vista sobre les qüestions que afecten al departament i fer-ho a més a més des de la mateixa experiència i a peu de carrer.
Recordem que Jordi Roé és jove pagès, amb formació relacionada amb el camp agrari i amb una experiència política de més de 8 anys.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada