Escalfant motors per festes majors.

Foto: A OllésEls planers i les planeres comencen aquest cap de setmana a escalfar motors per al proper dia 9 de juliol donar el tret de sortida a les Festes Majors.

(T.G) Avui divendres i demà dissabte els comerços del poble calfaran l’ambient amb les botigues al carrer i rebaixes d’estiu.
També avui divendres i a partir de les 18h. a l’estadi municipal arribarà el punt àlgid de les Jornades Esportives amb les tradicionals 12h de futbol sala i pàdel que porta als amants de l’esport a participar activament fins la matinada.

Esta previst que amb la fresca del matí a les 6.30h i a la plaça de bous comenci el muntatge de la mateixa, ja per la tarda i al Parc Municipal hi haurà exhibició de ball a les 19h. organitzat per Quick Dance i a les 20h. com és tradicional els veïns de les quatre carreteres organitzen la missa i posterior benedicció de vehicles en honor a Sant Cristòfol patró dels xofers.

Si dies enrere es tancava amb bons resultats la temporada del futbol,  l’hora de gaudir d’aquest descans  serà també dissabte a les 24h. amb la Disco-Revival que el Club ha organitzat amb els Dj. Carlos Ivern, Edgar Esbrí, Axel Gil i Aleix Obalat.

Diumenge dia 5 preludi de festes com be essent tradicional es portarà a terme el “canvi de pubilles” a l’estadi municipal, un canvi per al que la Unió Musical Jaume Balmes en col•laboració amb els nens i nenes de 4t. I 5é de l’Escola Jaume Balmes han preparat una actuació especial.

Per finalitzar aquesta agenda atapeïda d’activitats, ho farem asseguts a la plaça major veient el documental que en motiu dels 20 anys de la Plana Ràdio Guillermo Gaya i Josep Roig han preparat, serà a partir de les 22h. quan es projecte la primera part que tindrà continuïtat per Festes Majors la propera setmana.