El bous de les Festes a Santa Bàrbara mantindran el nivell tot i comptar amb 5.000 euros menys de pressupost.

Cartell Concurs ramaderies a Santa Bàrbara i els dos ·"cerrils" de la penya "Planers pels Bous" Foto:AdSB)

Ho asseguren els taurins planers que a més diuen que hi haurà una tarda més de bous.
El primer divendres de festes es desencaixonaran dos “cerrils” comprats  per la penya en motiu del seu 10´aniversari.

(J. Roig).-Entre les partides afectades per l’ important rebaixa  del pressupost de Festes Majors a Santa Bàrbara es troba la destinada als bous que enguany disposaran de 5.000 euros menys que l ‘any anterior.
Tot i aquesta significativa minva pressupostaria,el portaveu de la Penya Taurina “Planers pels Bous” i de la comissió de bous local,Ximo Martí,assegurava a la nostra emissora que, ni es rebaixarà la qualitat de les ramaderies ni les tardes de bous,ans al contrari, ja que s ‘en farà una més; concretament es faran sis tardes ja que  el primer divendres de festes  es començarà  amb els dos bous cerrils  i un bou embolat que ha comprat la mateixa penya amb motiu de celebrar enguany el seu 10é aniversari.
Martí afegia que lo que tenien clar era que, després del ressò que els darreres anys havien tingut les tardes de bous a Santa Bárbara amb els concursos de ramaderies,no es podia baixar el nivell,per això la retallada afectarà solament les matinals de vaquetes,un bou cerril que havia de portar una de les ramaderies i el bou cap llaçat infantil  que en principi s’ havia suprimit però que finalment es farà perquè els hi regala un dels ramaders que participaran al Concurs.
El Concurs de Ramaderies “Vila de Santa Bàrbara” arriba enguany a la seua 4ta. Edició i tornarà a posar en competició els animals de Pedro Fumadó,Fernando Machancoses, Hermanos Ozcoz,Germans Benavent i Hilario Princep

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada