Aquesta tarda es fa la presentació pública i la votació de les candidatures al Mèrit Planer

gloria 1

Glòria Espuny, candidata proposada per pels oients La Plana Ràdio per al Reconeixement al Mèrit Planer. (Foto:J.Roig)

Les diferents entitats de Santa Bàrbara i alguns departaments de l’Ajuntament presentaran els seus candidats
Segons va decidir la votació popular, La Plana Ràdio presentarà a la seua col•laboradora més veterana, Glòria Espuny.

(J.Roig).-Des de l’any 1996, l’Ajuntament de Santa Bàrbara convoca l’anomenat Reconeixement al Mèrit Planer, un guardó que pretén premiar la tasca de qualsevol persona o entitat del poble que hagi destacat en qualsevol camp de la vida del municipi i molt especialment si aquesta tasca a favor del poble ha estat desinteressada.

Es concedeix cada dos anys i, a partir del 2008, cada tres. El primer guardonat va ser Josep Antoni Valls, nascut a Santa Bàrbara el 22 de febrer de 1941 i el seu mèrit més valorar per rebre el premi va ser donar part de la seva col•lecció de fòssils a l’Ajuntament, per compartir i divulgar la paleontologia entre els seus conciutadans, especialment el jovent, primerament, com una petita mostra l’any 1984 i ja com una col•lecció més àmplia el 1994 i que actualment es pot veure al Museu de la Vida a la Plana.
Enguany la convocatòria es feia a principis d’any i com marquen les bases, les diferents entitats del municipi poden presentar el seus candidats, així com  la Biblioteca Municipal , l’Infocentre o l’emissora municipal La Plana Ràdio per tal de donar veu i vot també a la gent del poble en general.
El termini per presentar les propostes acabava el passat dilluns i aquesta tarda, a les vuit i a la biblioteca, es farà la presentació pública de propostes, la posterior discussió de mèrits entre els participants i finalment la votació de la que sortirà l’home, dona o entitat guanyadora.

En el cas de La Plana Ràdio i segons la votació popular que es va organitzar a través d’un programa especial el passat mes de Març, el nom més votat i que es presentarà va ser el de Glòria Espuny,  la col•laboradora de més edat i que porta 17 anys fent el seus programes “Amb Carinyo” i Digues-ho amb música” , cada dia de dilluns a divendres i de manera completament altruista.
A banda de la seua participació desinteressada a la ràdio, i entre altres, els mèrits que li atorguen els oients i que la farien mereixedora del Reconeixement, destaquen la vitalitat i optimisme que encomana cada dia amb els seus programes, exemple per a molta gent, sobre tot d’edat avançada com ella.

El lliurament del guardó es farà al decurs d’una gran festa amb un sopar de Gala en honor del guanyador o guanyadora i en el que l’alcalde li entregará el pin d’or amb l’escut del poble .Enguany serà el dijous 8 de Maig a les 9:30 de la nit i com a preàmbul dels actes organitzats per a la festa del copatró Sant Gregori

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada