El Govern destina prop de 13 milions d’euros a construir i substituir 2 centres escolars

•    Les obres permetran crear places per a 830 alumnes

•    El Govern també ha aprovat el projecte de decret del Catàleg de qualificacions professionals de Catalunya.

El Govern ha va aprovar una inversió de 12’8 milions d’euros per a construir 2 centres escolars de les Terres de l’Ebre. Aquestes actuacions són les noves construccions de l’Institut de Tecnificació Esportiva a Amposta i l’Escola St. Llàtzer a Tortosa.
Les obres de nova construcció permetran crear places per a 830 alumnes, tant d’educació infantil i primària com d’ESO i batxillerat.

Concretament, les actuacions aprovades pel Govern són:

Institut de Tecnificació    Amposta    Nova construcció. 2 línies d’ESO i batxillerat    5.408.697 euros  –  380 alumnes

Escola Sant Llàtzer    Tortosa    Nova construcció. 2 línies d’infantil i primària    7.456.905 euros    450
TOTAL    12.865.602 euros  – 830 Alumnes

La directora dels Serveis Territorials d’Educació, Marian Rojas, valorava molt positivament l’aprovació d’aquestes dues actuacions perquè “el centre de Tecnificació és d’una singularitat especial i centre de referència a tota la demarcació i, d’altra banda, l’escola St. Llàtzer compleix amb una reivindicació veïnal de molts anys”.

En aquest sentit, Rojas explicava que el Departament ha hagut de fer front aquests anys a les demandes d’escolarització del territori i, per tant, s’ha hagut de prioritzar les actuacions. Amb tot, “la complexitat del projecte, que inclou una porxada de més de 3m d’alçada pels problemes d’inundabilitat dels terrenys i la urbanització dels mateixos, han fet més difícil l’actuació i que el pressupost ascendeixi als prop del 7 milions i mig”.

L’institut de Tecnificació acollirà alumnes de 2n cicle d’ESO de Tecnificació Esportiva; també de Batxillerat i de Cicles Formatius de la família d’esports.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada