Els pressupostos municipals de Santa Bàrbara es poden consultar al web de l’ajuntament.

El govern planer està preparant també l’actualització d’algunes ordenances com les de Policia i bon Govern o Medi ambient.
Els vehicles que portin més d’un mes estacionats al mateix lloc i als que s’observin desperfectes, seran retirats de la via pública.

joan abella
(J.Roig/T.G.).-La Llei 19/2014 de transparència, accés a la informació pública i bon govern, aprovada pel Parlament de Catalunya a finals de l’any 2014 i que va entrar en vigor al juliol de l’any passat, s’ha començat a aplicar a Santa Bàrbara, coincidint amb l’aprovació dels pressupostos per a l’actual exercici.
Coincidint amb l’entrada en vigor de la llei, es presentava el nou Portal de transparència de Catalunya, l’espai web que facilita a la ciutadania la informació integrada de totes les administracions públiques catalanes.
Ara, el regidor d’Hisenda de Santa Bàrbara, Joan Abella, comunicava que des de fa uns dies, i acatant aquesta ordre governamental, també l’ajuntament planer, i des de la seua pàgina web, permet consultar al públic en general els comptes municipals.
Abella també va avançar que l’executiu planer està preparant una actualització de les Ordenances de Medi Ambient i de Policia i Bon Govern , desprès de valorar que les actualment vigents, s’han quedat obsoletes. El regidor deia que no es tracta tant d’aplicar mesures recaptatòries, sinó, sobre tot, d’actualitzar conceptes, com per exemple la moneda amb que s’han d’abonar les sancions, que encara es contempla en pessetes.
Tot i que encara no va voler avançar molt més d’aquesta actualització d’ordenances fins que no entrin en vigor, si que va avançar que una de les novetats que contemplaran serà l retirada de vehicles de la via pública que presentin algun desperfecte i porten més de trenta dies estacionats al mateix lloc.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada