Celebració dels 20 anys a ritme de pasdoble

bandes*La Unió musical Jaume Balmes de Santa Bàrbara estrenarà,dissabte, un pasdoble composat pel director de la banda , en motiu del seu 20é aniversari.

Aquest 2009 , la Unió Musical Jaume Balmes de Santa Bàrbara ha organitzat diferents actes en motiu de la celebració del 20é aniversari de la banda.

El darrer d ‘aquets actes tindrà lloc aquest proper dissabte , 5 de desembre en motiu de la celebració de la festivitat de Santa Bàrbara, copatrona de la localitat.


La Unió Musical a organitzat un concert al que ha invitat a la banda valenciana de Vinalesa i que començarà  a les 8 de la tarda i al Pavelló Poliesportiu .La banda planera aprofitarà per estrenar un pasdoble titulat “”20 anys” que a composat el seu director Marc Subirats precisament amb motiu de l ‘aniversari de l ‘entitat.

Marc explicava que desprès dels anys que porta al capdavant de la banda i especialment arribant el 20é aniversari de la mateixa,  es veia un poc en l’ obligació de fer alguna cosa especial i per això a principis d ‘aquest estiu es va decidir a composar aquesta peça que pretén ser un reconeixement als musics, juntes i professors que han passat per l’ Unió Musical Jaume Balmes.

Previ al concert , s’ aprofitarà també ,com és tradicional ,  per passar a buscar als 10 músics que enguany es poden incorporar a la banda desprès de superar els seus estudis a l ‘escola de música de l ‘entitat.

El director de la banda planera també aprofitava per dir que els músics estrenaran nou uniforme aprofitant el concert de dissabte al pavelló  de Santa Bàrbara