Els taurins ebrencs condemnen les pintades fetes a la ramaderia de Rogelio Marti

Alguns dels vedells pintats

Santa Bàrbara va acollir el passat divendres l’ assemblea de l ‘associació

(J.Roig)

L’Agrupació de Penyes Taurines de les Terres de l’Ebre es va reunir el passat divendres a Santa Bàrbara per  celebrar  la segona assemblea ordinària de l ‘entitat. L’ Assemblea,a la que hi van assistir 25 de les 43 penyes que formen l’Agrupació,va iniciar-se condemnat  l’atac antitaurí a la ramaderia Rogelio Martí, d’Alfara de Carles.

A alguns dels vedells també els van pintar la cara.

De la resta de punts que es van tractar a l ‘assemblea en parlarem més amplament demà perquè avui   hem de centrar  l ‘atenció en la nota informativa que ha publicat l’ Agrupació  i on explica que el dissabte dia 23 d’octubre a primera hora del matí, el ramader d’Alfara de Carles Rogelio Martí, es va posar  en contacte amb membres de l’Agrupació de Penyes i Comissions Taurines de les Terres de l’Ebre per fer-los saber que la seva finca havia sofert actes vandàlics i els seus animals(vedells) que tenia preparats per a ser marcats també.
Una representació de l’Agrupació es va desplaçar fins al lloc dels fets i allí van poder comprovaralguna destrossa al bar de la terrassa, unes pintades a la plaça de bous on es podia llegir el següent: “Viva Amposta tonto” “Toros no” “Assassins” “Viva la ILP” “JERC”.  La nora segueix explicant que el més greu fou que havia un lot de vedells al mig de la plaça pintats amb esprai de color blanc i verd i que dos d’ells tenien la cara pintada en blanc amb les lesions que això pot provocar-los-hi als ulls . A la cara dels animals es reflectia la salvatjada que havien sofert durant tota la nit,segons els testimonis.
En la mateixa nota l’Agrupació de Penyes Taurines de les Terres de l’Ebre  demana  que es trobin els culpables d’aquesta salvatjada i que paguin les conseqüències.
El fet de que entre les  pintades es trobessin les sigles de les Joventuts Republicanes de Catalunya ,va fer recaure les  primeres sospites de l’ autoria a aquesta organització juvenil. Segons llegim als diari E-Noticies ,fonts oficials de les JERC han negat ésser-ne les autors perquè “allà no tenim cap agrupació”. “Les JERC no estan constituïdes a les Terres de l’Ebre des de fa molts anys, per tant, les pintades són de dubtosa autoria”. “Si algú ha fet res és a títol individual”, han afegit.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada