Iolanda Valldeperez és la nova presidenta de les Dones Planeres

Iolanda Valldeperez,presidenta de l ‘Associació de mestresses de casa “Dones Planeres” de Santa Bàrbara (Foto:LPR)

Aquesta setmana comencen les inscripcions de les sòcies a les activitats que més els hi agradin de les  moltes que s’ han preparat aquest curs.

(J.Roig/T.G.Ç).-L ‘Associació de mestresses de casa “Dones Planeres” de Santa Bàrbara,en la darrera assemblea de sòcies celebrada a principis d ‘estiu, va haver de renovar el càrrec de presidenta de l ‘entitat,desprès de la renuncia de Teresa Guasch que fins aquell moment havia ostentat el càrrec. L’ Assemblea va decidir que la nova presidenta fora Iolanda Valldeperz, qui ja havia estat secretaria de l ‘entitat  durant vuit anys.
Valldeperez es feia càrrec de la presidència de l ‘associació agraint el treball dut a terme per la seua antecessora ,assegurant que la seua intenció és seguir una línia continuista en quant a les activitats que es duent a terme a l ‘associació,incorporant noves idees,tot i la retallada d’ ingressos que pateixen les “Dones Planeres” , com la resta d ‘entitats.

Iolanda deia que,com a cada associació, cal que hi hagi una junta directiva encara que a l ‘hora de dur a terme les diferents activitats que s’ organitzen, “tot es fa entre totes”.

Tot  i que la nova presidenta va ser nomenada el passat mes de Juny,lo cert és que l ‘activitat a l ‘associació de mestresses de Santa Bàrbara no ha començat fins ara,quant, desprès d ‘enviar el full informatiu a les sòcies amb les activitats preparades per a les properes setmanes,a partir d ‘aquesta, ja podran passar pel local de l ‘associació a inscriure’s a les que els interessi .
Les activitats preparades per a aquest curs  i de les que en parlarem en més detall en una altra crònica van des del ioga  i  pilates a un taller de costura i arranjaments bàsics de roba,tardes d ‘esbarjo o caminades de cap de setmana pel terme municipal.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada