Deltebre celebrarà finalment avui el Ple extraordinari demanat per l’ oposició

Segons han informat fons de l’ oposicio a l’ ajuntament de Deltebre ,aquest dimecres dia 2 de setembre i a les 12h, tindrà lloc el ple extraordinari a l’Ajuntament de Deltebre demanat a instàncies dels grups municipals de CIU, PSC i PPC a l’ oposició , per tal de deixar sense efecte els convenis signats per la Junta de Govern Local en relació a la rescissió dels treballs del POUM de Deltebre.

Un conveni, segons l’ oposició , de mínims que només  permet  recuperar 60.000 € en metàl·lic dels 340.000 € que l’ajuntament va haver de pagar a la UPC dels més de 500.000 € que ha costat el POUM globalment .

Recordem que aquest ple municipal s’havia sol·licitat el passat dia 3 d’agost i que, un cop sobrepassat el termini que fixa la llei per a la convocatòria del mateix per part de l’alcalde -que és de 10 dies segons la Llei  municipal i de règim local de Catalunya i 15 dies segons la espanyola : Ley Reguladora de las Bases del Régimen Local, l’ oposició va rebre un decret d’alcaldia  on es desestimava la celebració d’aquest ple extraordinari.

Els tres grups de l’oposició sol·licitants van  respondre aquest decret d’alcaldia amb el pertinent recurs de reposició que demanava la nul·litat del decret d’acord a la llei. Finalment, s’ha convocat el plenari extraordinari dintre dels supòsits de la LRBRL.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada