El Casal els Ballarics de Santa Bàrbara treballarà ‘els països’ aquest estiu

Com cada any, a Santa Bàrbara els xiquets i xiquetes poden gaudir de diverses activitats de tota mena i de l’esport als campus d’estiu que organitzen les diferents entitats planeres. El Casal d’Estiu Ballarics, és un d’ells.

(L.P.R) Santa Bàrbara porta a terme diferents casals d’estiu, el que té mes trajectòria es el que organitza la regidoria de Serveis Socials. Enguany ha arrencat amb una àmplia oferta d’activitats per als xiquets i xiquetes planers i de pobles veïns, que els permetrà endinsar en la cultura del món.

El Centre interès del Casal d’estiu els Ballarics és ‘els països’. Cada setmana es plantejaran diverses activitats i dinàmiques, treballs manuals, jocs, piscina i esports, així com tallers de cuina centrats en el país del món que estiguin coneixent.

Fins al mes de setembre, vora 30 xiquets i xiquetes passaran pel casal Ballarics per gaudir i aprendre, i al setembre, per tancar la temporada estival faran una sortida i una gran festa final.

Amb la inscripció a les activitats al casal Ballarics també disposen d’un curset de natació a la piscina municipal de Santa Bàrbara.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada