Comencen les obres al darrer tram del Passeig de les Escoles de Santa Bàrbara

El tram que va des de la cruïlla amb el carrer Sant Rafel i la Cooperativa va ser urbanitzat essent alcalde Joaquim Martí, a la legislatura 2003 2007escescol 

Les obres actuals afecten  uns 200 m. d’aquesta transitada via i significaran una inversió, compartida entre la Diputació i el municipi, propera als cent mil euros.
Es preveu que l’obra estigui enllestida coincident amb el començament de curs i el començament de la temporada oleícola.

(J.Roig).-Aquest dilluns començaven els treballs de remodelació del darrer tram del Passeig de les Escole, el que va des de la cruïlla amb el carrer Sant Rafel a la del carrer Verge de Montserrat i que ha de dignificar i donar un nou aspecte a aquesta transitada via urbana del nostre poble i sobre tot una millor funcionalitat.
El primer tinent d’alcalde i darrerament també portaveu de l’equip de govern de CiU a Santa Bàrbara, Alfred Blanch, ha dit des de l’emissora municipal que les obres consistiran en la canalització dels pluvials del tram afectat i la connexió amb els de la resta de passeig, l’alineació de les voreres i especialment en l’elevació de tota la zona del vial que hi ha enfront de les Escoles, que anirà amb una pavimentació diferent per  convertir-lo en un gran pas de vianants i com a element dissuasiu per que els vehicles es vegin obligats a reduir velocitat, tenint en compte que és una zona escolar.

Blanch també explicava que les obres han començat ara, just coincidint amb l’acabament de l’actual curs escolar per tal d’afectar mínimament el centre i que la previsió és de que estigui acabat en començar el nou. “A part de l’escola, sabem que desprès ve la temporada de l’oliva i que és una zona molt transitada “ deia el regidor.

El tram més llarg del  Passeig de les Escoles, que va des de la cruïlla amb el carrer Sant Rafel i la Cooperativa, va ser urbanitzat essent alcalde Joaquim Martí, a la legislatura 2003/ 2007  quedant pendent la zona sobre la que ara s’ha començat a actuar. Aquesta obra té un pressupost aproximat de 100.000euros que seran finançats per la Diputació de Tarragona que aportarà el 60 % del cost, mentre que el municipi es farà càrrec del 40 % restant.

Cal destacar que la zona que ara es vol dignificar és una obra llargament reivindicada per la població ja que suporta un gran volum de trànsit tant humà com automobilístic convertint-se en una de les artèries principals del municipi.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada