La Cooperativa de l’Aldea aprova unes pèrdues de 2,2 MEUR els dos últims exercicis i dissol la secció de crèdit

Junta Cooperativa Aldea

Junta Cooperativa Aldea

La junta rectora anuncia que s’han aturat els números rojos i pretén arribar als 400.000 euros anuals de benefici per poder retornar els estalvis als impositors en quinze anys

L’Aldea (ACN).- Els socis de la Cooperativa de l’Aldea (Baix Ebre) han aprovat majoritàriament els comptes dels dos últims exercicis, que sumen unes pèrdues de 2,2 milions d’euros, i la dissolució de la ja inactiva secció de crèdit de l’entitat. En una assemblea tancada als mitjans de comunicació, la junta rectora ha presentat l’aprovació dels números com un plebiscit a la seva continuïtat i a la viabilitat de l’entitat. La presidenta, Montserrat Llosa, ha anunciat que enguany s’han aturat ja les pèrdues i s’ha proposat assolir 400.000 euros anuals de beneficis -a més de possibles indemnitzacions per les reclamacions judicials obertes- per poder començar a retornar els estalvis als impositors en quinze anys.

Els comptes de 2011, amb unes pèrdues d’1,5 milions d’euros que l’anterior junta rectora no va aconseguir aprovar fa un any, i els de 2012, amb 662.000 euros més de pèrdues, han rebut el vist-i-plau de l’assemblea de socis de forma majoritària -més de vuitanta vots a favor i uns quaranta en contra de mitjana-. Abans de votar-los, Llosa havia advertit als prop de 150 assistents que la junta actual dimitiria si no aconseguia el seu suport. Així les coses, la presidenta ha presentat el vot favorable com un aval a la seva gestió al capdavant de l’entitat en el marc d’una assemblea tancada als mitjans de comunicació, als quals ha acusat públicament de donar una “mala imatge” de la Cooperativa.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada