Amb el mes de Juny, el fi de curs arriba a la ràdio i a l’smart

eduServies municipals com La Plana Ràdio o l’Smarcentre, tanquen la temporada i fan les primeres valoracions dels resultats.
Un valoració que els responsables de l’Smartcentre qualifiquen de molt positiva tot i ser primera temporada a les noves instal•lacions.
D’altra banda l’emissora municipal, començava ahir la programació d’estiu,lo que permet “donar un descans” al nodrit grup de col•laboradors que hi participen.

(J.Roig/T.G.).-Quant arriba el mes de juny, i a les portes de l’estiu, la majoria d’entitats del nostre poble comencen a tancar el seu calendari d’activitats i a passar balanç de lo que ha estat el curs que acaba. També alguns serveis municipals anuncien canvis, com per exemple l’emissora municipal que, ahir, primer de juny, va començar a emetre la seua programació d’estiu, més musical i lleugera i que permet descansar a la trentena de col•laboradors que des del passat mes de Setembre, han estat preparant i presentant els seus espais setmanals. Una aportació que enriqueix i diversifica les temàtiques a tractar, a l’hora que augmenta també la policromia de veus que s’escolten durant tot el curs.
També l’Smartcentre està tancant les activitats que ha dut a terme els darrers mesos. De fet, dos dels seus responsables, Mercè Fort i Edu Roldán, que també són col•laboradors de La Plana Ràdio, explicaven des de l’emissora municipal que la valoració no pot ser més que molt positiva. Tot i l’incògnita que plantejava el fet de que aquest curs es posava per primer cop en marxa la nova estructuració i organització de l’antic Centre Cultural, convertit ara en Smarcentre, Roldán deia que el resultat ha estat tanmateix, millor de lo que s’esperaven.

El pas següent és fer una anàlisi de les activitats que han tingut més acceptació per tal de preparar el programa d’activitats i cursos que de  propera temporada que començarà al mes de Setembre. Entre les propostes que l’Smartcentre a ofert aquest curs que acaba, Mercé destacava les activitats organitzades pel Club de Lectura, tant per gent gran com per a infants, les xerrades sobre Memòria històrica, la “bebeteca” o els tallers de memòria.
Els treballadors de l’Smarcentre aprofitaven també per anunciar que, enguany, a partir del dia 23 de Juny i fins el 12 de Setembre, l’horari d’atenció al públic al Centre serà de 10 a 14h., ja que han observat que durant el període estival, l’afluència d’usuaris es redueix notablement, per lo que, per les tardes, el servei estarà tancat. També avançaven que les inscripcions per als cursos de la propera temporada es faran de l’1 al 15 de Setembre.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada