La gastronomia planera és enguany el tema del concurs d’ imatge digital

Enguany  és la cinquena vegada que  la regidoria de Noves Tecnologies de l’ Ajuntament de Santa Bàrbara organitza un concurs de fotografia digital.
La iniciativa d’ organitzar un concurs d ‘aquestes característiques és fruit dels diferents cursos de tractaments d’ imatge organitzats des de el Punt TIC  (Tecnologies de l’ Informació i la Comunicació)  de Santa Bàrbara .L ‘èxit de participació de la gent en aquests cursos va fer pensar als organitzadors en convocar un concurs que incentives la creativitat dels mateixos.
Enguany, com hem dit, és la 5éna edició d ‘aquest Concurs d’ Imatge Digital i el tema que han escollit els organitzadors és “la gastronomia planera”. En les edicions anteriors s’ havien proposats temes  sobre llocs o paisatges  del municipi. Enguany s’ ha volgut  fer quelcom diferent  i s’ ha pensat en proposar un altre element molt planers com és la gastronomia local. Les fotografies,segons que explicava  Mercè Fort ,responsable del TIC, poden ser tant dels plats més típicament planers com dels estris emprats per cuinar-los o menjar-los, de la manera de “parar” la taula ,etc..Tot lo que ,en definitiva,estigui relacionat amb el menjar.


El concurs també permet utilitzar tots els recursos de la fotografia digital ,com els retocs, muntatges,collages,etc .
Es poden presentar fins a tres fotografies,que han de ser inèdites,en format digital o en paper i el termini per  presentar els treballs acabarà el dia 1 de Juliol .El treballs  s’han d’ adreçar al mateix Infocentre planer o a l ‘ajuntament de Santa Bàrbara.
El guanyador d ‘aquest concurs de fotografia digital s ‘emportarà 100 euros .El segon premi és de 50 euros i el tercer un llapis de memòria USB. La resta de participants tenen també un petit obsequi  de consolació

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada