Desplegament de la recepta electrònica a la Regió Sanitària Terres de l’Ebre.Dins del projecte de recepta electrònica a Catalunya, a finals de l’any 2006 es va iniciar una prova pilot a cinc ABS de Catalunya, entre elles l’ABS de Tortosa Est, l’ABS de Tortosa Oest i l’ABS Ulldecona – La Sénia.

En aquests moments, el funcionament del projecte en les zones pilot posa de manifest la necessitat de donar-li un impuls amb el seu desplegament a la resta de les ABS de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre.

És per això, i amb l’objectiu de donar a conèixer el desplegament de la recepta electrònica a les comarques de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre, que el director dels Serveis Territorials de Salut a les Terres de l’Ebre, Ismael Roldán Bermejo, acompanyat del president del Col·legi de Farmacèutics de Tarragona, Andreu Suriol, el president del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona, Josep Mª Solé, el gerent de la Divisió d’Atenció Farmacèutica i Prestacions Complementàries del Servei Català de la Salut, Antoni Gilabert i el gerent territorial de l’ICS a les Terres de l’Ebre, Carles Tobar, presentaran en roda de premsa, el proper dia 9 de maig, a les 12.00 h, a les dependències de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre (C/ La Salle núm. 8 – Tortosa) el Desplegament de la Recepta Electtrònica a la Regió Sanitària Terres de l’Ebre. Redacció

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada