Les entitats de Santa Bàrbara, ja poden demanar les subvencions per al 2015

SANTA-BARBARA-VISTA-AEREA-1Tenen de temps fins el 28 de Març per poder presentar la documentació que els dona dret  a rebre aquest ajut

(AdSB/J.Roig).-El passat 14 de febrer de 2015, es van publicar al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona les bases específiques reguladors per a la concessió de subvencions a entitats culturals, educatives i esportives que l’Ajuntament de Santa Bàrbara atorga per a la realització de programes i activitats de promoció i difusió esportiva, cultural i festes populars i tradicionals, any 2015.

Com tots els anys, poden  acollir-se a aquestes bases, totes les entitats culturals, educatives i esportives de la nostra població.

Les sol•licituds es prioritzaran en funció dels criteris de valoració  com el programa d’activitats a realitzar, també el tipus d’activitat a realitzar i la durada.
Es valora que el programa o projecte sigui desenvolupat per personal qualificat, així com l’interès social, cultural o esportiu del programa o projecte i el nombre de participants que es beneficien de l’activitat.
També es té en compte l’eficàcia manifestada quant a la promoció i desenvolupament cultural i esportiu en anys anteriors per l’Entitat sol•licitant i que el programa o projecte sigui obert a la participació de qualsevol edat, en especial en les categories de promoció.
Les entitats  sol•licitants han de presentar també  el seu pressupost anual.

Un altre paràmetre que també es valora  molt positivament és la participació de l’entitat en els actes organitzats per l’Ajuntament durant l’any anterior. En aquest sentit cal dir que la majoria d’activitats i festes que s’organitzen al municipi es poden dur a terme gràcies a la implicació i el voluntarisme d’ aquestes entitats.

El termini màxim per presentar la documentació justificativa de les despeses d’acord amb la concessió de la subvenció i ajut serà fins el 28 de març de 2015.
L’acceptació d’aquesta subvenció també pressuposa que l’entitat estigui representada en aquells actes que, organitzats per aquest Ajuntament, se’ls convoqui oportunament.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada