Amposta encarrega la gestió del Centre de Dia de malalties Neurodegeneratives a l’Hospital Comarcal

Un cop finalitzades les obres del Centre de Dia de malalties Neurodegeneratives d’Amposta, ubicat al carrer Barcelona, el ple de l’Ajuntament ampostí en al seua darrera sessió la passada setmana , va encarregar la gestió a la societat anònima municipal Hospital Comarcal S.A. El consell d’administració de la SAM  ha de decidir ara exactament qui es farà càrrec directament de la gestió del centre.   Amposta.info

L’encàrrec de gestió es va dur a terme amb la unanimitat del ple. A la pregunta realitzada per la portaveu d’ERC-EA, Marta Cid, sobre el paper que tindrà en el centre l’Associació de Familiars i Amics d’Alzheimer del Montsià, que fins ara havia estat prestant el servei públic, l’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, va respondre que l’associació continuarà mantenint les instal•lacions de què disposa a l’Avinguda de la Ràpita.

Ferré afegia que en un principi la intenció era que l’associació tingués un local dins el nou centre i que participés en la gestió, però el Departament d’Acció Social i Ciutadania ha preferit que la gestió sigui pública al 100%.

Per tant, l’associació mantindrà les seves instal•lacions actuals i disposarà d’espais propis dins el nou centre del què participaran a mode de consell assessor. Aquesta fórmula permet, a més, que l’associació pugui continuar rebent subvencions.

També en l’àmbit sociosanitari, el ple va aprovar el canvi de qualificació jurídica de dues finques situades al carrer La Galera, prop de l’actual comissaria dels Mossos d’Esquadra. Amb el canvi de qualificació de domini públic a béns patrimonials, l’alcalde va avançar que es possibilita cedir una d’aquestes dues finques a la Fundació Pere Mata que construiria allà un nou equipament.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada