Santa Bàrbara renova el conveni per compartir l’ AODL amb altres municipis propers

Des del 2004,el municipi comparteix l’Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local amb  Masdenverge,Godall i La Galera.

Ajt. Santa Bàrbara/J.Roig).-Des de la Regidoria de Promoció Econòmica de Santa Bàrbara s’ ha informat que,després de sis anys, els Ajuntaments de Santa Bàrbara, Masdenverge, la Galera i Godall, continuaran amb el conveni signat l’any 2004 per a la contractació d’un Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local. Un Agent que s’ ocupa bàsicament de la  realització de tasques de promoció econòmica, donant  suport a l’emprenedoria i  promovent accions de desenvolupament local al territori.
Aquest conveni s’ha renovat un cop aprovada la subvenció que, el Servei d’Ocupació de Catalunya dóna als Ajuntaments implicats per la seva continuació.

Després d’aprovar el nou pla de treball 2008-2012, en què es van traçar les línies mestres del projecte de l’AODL, cada any s’ha anat renovant  el conveni signat pels quatre Ajuntaments.

Durant aquests darrers anys, l’AODL a treballat, entre altres, en la promoció de l’emprenedoria (xarxa Inicia, per la creació d’empreses) en el foment de l’ocupació (projecte Impuls), en la dinamització de les fires locals, promoció i difusió turística (Ruta de l’oli i l’olivera per la comarca del Montsià, guies turístiques, àlbum fotogràfic de la Mancomunitat Taula del Sénia…), També en la  coordinació de projectes supralocals (Pla Operatiu d’Ocupació Turística, Treball a les 7 comarques, o el Projecte de georeferenciació de la Mancomunitat Taula del Sénia…),entre altres

D’altra banda, un dels punts de major repercussió en el treball dut a terme per aquest Agent compartit entre els 4 municipis  a estat  la recerca de finançament per a projectes d’interès ciutadà. Aquest any, s’han coordinat projectes per a la sol•licitud de subvencions per més de 600.000 euros al territori d’actuació dels quals, aproximadament, el 50% han estat per al municipi de Santa Bàrbara.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada