Torn avui per a les valoracions dels republicans i populars planers.

Marc March expressa la seua preocupació per l ‘avanç local de PxC que gairebé els iguala,mentre que Xavier Boqué valora positivament l ‘augment de vots al seu partit que el torna a col•locar com tercera força més votada a

Xavier Boqué /Regidor PPC (Foto LPR)

Marc Marc/Regidor d' ERC (Foto LPR)Santa Bàrbara

Si ahir parlàvem amb convergents i socialistes de les valoracions locals dels resultats d’ aquestes darreres eleccions autonòmiques a Santa Bàrbara,avui és just que o féssim també dels altres dos partits  amb representació també al municipi: PPC i ERC.

Per a portaveu republicà la nostre ajuntament  ,Marc March els resultats  a nivell local també han estat molt dolents  aconseguint menys de la meitat dels que es van aconseguir als 2006 ,de més de 200 s’ ha passat a 101 , fet que els trasllada a ser la quarta força passant per darrera del PPC.
March volia destacar també la seua preocupació per l ‘augment del vot a la candidatura de Plataforma per Catalunya   que a Santa Bàrbara aconseguia un 6 per  cent dels vots igualant gairebé als republicans.

Per la seua banda,Xavier  Boque ,l’únic regidor del PPC al municipi,valorava el resultat obtingut pel seu partit com a positiu tan a Catalunya com a la localitat,destacant l ‘augment de la participació de la gent i afegint que les “guerres internes” al tripartit no han agradat al ciutadà que ha parlat demanant solucions a la crisi.
Respecte a l ‘augment del vot a PxC, Boque deia que és bo i respectable que la gent pugi triar entre un ventall de possibilitats l ‘a hora d ‘expressar-se  davant les urnes.

1 resposta

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada