Més de dos milers de persones van poder disfrutar de la baldana d’arròs a Camarles.

baldanadaEl passat dissabte 29 d’agost, més de dos milers de persones van poder disfrutar de la cinquena Jornada Gastronòmica de la Baldana d’Arròs a Camarles.

En aquesta nova e dició els visitants van poder degustar més de 30 receptes diferents amb el principal producte la baldana d’arròs, des de la baldana d’arròs típica passant per l’anguila amb baldana, pizza, pebrot farcit, baldana amb allioli, canalons de baldana o fins amb fesols amb baldana.

Set establiment localsvan ser els responsables de mesclar la gastronomia tradicional amb d’innovació.
El grup d’havaneres Mediterrànea va posar el punt i final a la jornada amb el seu recital de cançons tradicionals.

Amb aquesta jornada l’Ajuntament de Camarles vol potenciar aquest producte típic i tradicional a les Terres de l’Ebre i conegut per tota Catalunya.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada