Colònies amb alegria, constància i sobretot llibertat.

Avui ens toca seguir parlant amb l’alegria, la constància i la llibertat, tres grups de les colònies d’estiu.

La primera amb qui hem parlat, del grup alegria, ha estat Abril Diaz, per a ella és el seu primer any, però s’ho està passant molt bé, gaudint sobretot de la piscina.

A Dani Marco també li ha agradat molt la piscina salada, la gimcana és el que més els ha agradat de moment, ell ja és veterà i vol repetir l’any que ve.

Per a Pol aquest és el seu segon any, com l’any passat s’ho va passar molt bé va decidir tornar i de Can Mas li agrada poder jugar amb els amics i anar a la piscina, als pares i a la família els diu que “els estimo molt”.

Jaume Bosch també està content però si hagués de fer un resum “no sé el que escriuria” suposo perquè les connexions es fan a primera hora i no estan per moltes solfes, baix la llitera té el seu amic Adrià.

La Leire ens ha embolicat, és el seu darrer any i ella ens ha dit que era el seu segon any “ha estat una llàstima només anar dos anys perquè m’ha agradat molt l’experiència, a les nits xarrem una mica però ens ho estem passant molt bé” de missatge per als pares els recorda que “m’han de portar el mòbil carregat”.

Joel Monllaó, fa dos anys que ve a les colònies, ell és de Tortosa i és el seu segon i també el darrer, a ell li agrada l’activitat de “dormir” i la piscina.

L’Oriol Gómez és el monitor d’aquest grup i ens recordava que el dimecres van anar d’excursió a les Coves de Can Riera. El següent grup ha estat el que coordinar el director Carles Soler, el grup dels savis que tenen el valor de la llibertat.

Per a Clara Castell, aquestes són les seves darreres colònies i ho porta, com molts altres, amb una afonia, suposadament pel poc que parlen i criden. L’excursió que van fer ha estat molt bonica tot i que van haver d’ajudar als més petits.

La Núria Condeminas s’ho passa molt bé i com té al seu germà no s’enyora gens. Núria no va participar en la nit del terror perquè a ella li fa una mica de temó, però igualment s’ho va passar bé.

Ariadna Aixendri ens va ampliar informació de l’excursió que van fer, en comentava que van agafar diferents elements de la natura “una pedra i una fulla” està en molts d’amics i tot i ser el seu primer any s’ho passa molt bé i el menjar és molt bo.

Alexandra Borodin és veterana de les colònies i també amb tanta “llibertat” està afònica, sobretot perquè el seu monitor Carles els posa cançons i no paren de cantar, no sabem si els ha fet algun concert però ja li farem la petició el dissabte vinent.

Les Gimcanes continuen tenint molt bona valoració, així ens ho confirmava Alex Martí que també és una de les seves activitats preferides. Alex va cansar-se molt a l’excursió però un bany a la piscina acaba carregant les piles. Aleix Espuny no té missatges per a ningú, ell s’ho passa bé i gaudeix del darrer any de colònies. Tot i que són grans ens explicava que la nit del terror els continua sorprenent i algun plor va haver-hi.

El grup de la “constància” està dirigit per una monitora que s’estrena Alba Ceprià, ella també va assistir a les colònies quan era més petita i ara ha fet el curs de monitors de lleure i poder seguir assistint a les colònies i vivint des de una altra perspectiva. En diu que els xiquets es porten molt bé tot i que ells sempre van en quatre ulls vigilant-los.

Mireia Adern també fa dos anys que ve a les colònies i pensa repetir, “perquè m’ho passo bé i estic amb les amigues…a l’habitació dormo a la mateixa llitera que Martina...Mireia no va anar a lo del terror, pel que pugues passar però es van quedar en Angela i van xerrar”.

L’Iris té al seu germà a les colònies i això fa que com és el seu primer any no s’enyora gaire. Iris és molt ordenada i té la maleta impecable, el tema del menjar ho porta “superbe” s’ho menja tot, a ella li agradaria tornar a les colònies perquè li estan agradant molt.

Adrià Pozo ens ha sorprès dient-nos que “la nit del terror ha estat una caca” com ell és valent, sembla que no li va fer por la gimcana, ens ha estranyat per dos motius; perquè ell mateix ens confirma que van haver molts crits i sobretot perquè dins el seu equip també tenen al “Conde Dracula“… D’això se’n sentirà parlar!!!

Erica Merino ens va explicar algunes de les proves de la nit del terror “hi havia gent que es posava mascaretes i ens feia sustos

Una de les proves era que un noi havia perdut una cabra i l’havia d’alimentar, nosaltres buscàvem els elements perquè fóra possible” el grup d’Erica va quedar tercers i han guanyat alguna de les proves. Ella té ganes de veure als seus pares però no vol perdre’s la sortida estrella, també ens ha dit que algú ha descobert l’activitat sorpresa i ho ha dit a tota l’habitació .

A l’Eva Múria també li van pegar més d’un susto i segueix afònica perquè criden molt...hi ha nits que dormen i d’altres no tant, Eva s’ho està passant molt bé amb les seves amigues, i com té a la seva germana, està en família.

Un dels més petits del grup és Biel Ferré, ell s’ho menjar tot i s’ho passa molt bé. Pel que sembla hi ha hagut alguna baralla, cosa de crios, i a Biel això no li ha agradat gens.

Per finalitzar parlem amb Adrián, ell està acostumat a caminar i no li va resultar gens pesada la caminada, a ell el desperten els companys perquè comencen a fer soroll… El que no ens ha quedat clar del tot és,  si s’enyora i vol tornar a casa o si l’any vinent tornarà  les colònies.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada