Els musulmans de Móra d’Ebre volen obrir una mesquita en una nau

(foto:DdT)

(DdT).-El col·lectiu musulmà de Móra d’Ebre ha sol·licitat formalment a l’Ajuntament la petició d’obrir un centre polivalent i de culte en un nau privada en regim de lloguer actualment buida al camí de Sant Jeroni del nucli urbà, una zona molt propera a l’hospital intercomarcal.

L’alcalde de Móra d’Ebre, Joan  Piñol, puntualitzà ahir al Diari que es tracta d’una petició per escrit per obrir un centre religiós i d’activitats socials. El govern local està analitzant la sol·licitud amb la voluntat de donar-hi el seu vist i plau «sempre i quan la petició compleixi amb el que dictamina la llei de culte. Serem molt escrupolosos amb la llei», insisteix l’alcalde.

Davant aquesta petició, un grup de veïns han tramitat ja  un escrit que Piñol s’ha compromès a estudiar. «Els mantindrem informats de tots els tràmits de l’expedient i si presenten al·legacions també les analitzarem».

L’Ajuntament de Móra d’Ebre, conscient de la diversitat religiosa al municipi,  anuncià  a principis d’any la possibilitat de destinar un únic edifici a les tres confessions que han mostrat interès en obtenir-ne un per practicar la seva religió, els musulmans, els ortodoxos i els evangelistes.
Piñol revelà ahir que la proposta no tirarà endavant perquè els únic realment interessants, afegí, han estat els musulmans

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada